OBOSTRANA KORIST

Cro Cop na Gonzagu s najboljim sparing-partnerom

26.02.2015 u 11:50

Bionic
Reading

Stipe 'The Firefighter' Miočić će se u svibnju boriti s Markom Huntom, a Mirko 'Cro Cop' Filipović u travnju s Gabrielom Gonzagom, a odlična stvar je što je Stipe pristao pomoći Cro Copu u pripremama za meč s Gonzagom kojeg je Miočić 2014. pobijedio

Miočić će sredinom ožujka stići u Zagreb i provesti oko dva tjedna u pripremama s Cro Copom u njegovoj dvorani u Gajnicama. Filipović se 2005. borio u Prideu s Markom Huntom, a meč je otišao do kraja.

Dva od tri suca su dala glas za 'Super Samoanca' te će Mirko, govoreći iz iskustva, Stipi udijeliti pokoji savjet o načinu borbe opasnog Australca.

The Firefighter često hvali zemlju svojih roditelja i s nestrpljenjem očekuje ožujak kako bi joj se mogao vratiti.

Taj dolazak je u srijedu najavio preko svoje Facebook stranice gdje je postavio fotografiju koja je snimljena prošle godine prilikom Stipinog i Mirkovog upoznavanja, a na njoj su prikazani predsjednik FFC-a, Orsat Zovko, UFC-ovci Mirko Filipović i Stipe Miočić te član Cro Cop tima, Mario Mlinarić.

'Ubrzo ću doći u Hrvatsku, točnije sredinom ožujka, kako bih pomogao Cro Copu u pripremama za njegovu predstojeću borbu s Gabrielom Gonzagom. Bit će predobro, jedva čekam', objavio je Stipe.

Ovo je vrhunski potez hrvatske legende MMA-ja i četvrtog teškaša svijeta. Nadamo se da će ova suradnja uroditi plodom i da će dva Hrvata u najjačoj MMA organizaciji svijeta ostvariti dvije pobjede nad respektabilnim protivnicima u manje od mjesec dana.