VUJOVIĆ ZADOVOLJAN

'Do utakmice s Koldingom igrači će biti u transu'

24.02.2015 u 17:03

Bionic
Reading

U taboru rukometaša PPD-a Zagreb zadovoljni su ždrijebom osmine finala Lige prvaka koji im je donio danski Kolding.

Trener PPD Zagreba Veselin Vujović priznaje kako je i priželjkivao Dance koji su jači od mađarskog Pick Szegeda, ali ipak slabiji od trećeg mogućeg izbora skopskog Vardara.

'To je jedan iskusan protivnik, sa dosta igrača koji su poznati cijeloj sportskoj javnosti, poput Kima Andersona, Eberga, Boesena, Hvidta. To su sve igrači u zrelim godinama. Iskustvo i znanje je na njihovoj strani, a mladost i želja na našoj', poručio je Vujović.

Prva utakmica igra se u zagrebačkoj Areni 14. ožujka, a igrače treba motivirati budući da većina njih još nije igrala ovako važnu utakmicu.

'Siguran sam da će igrači do tada biti u transu ili polusnu u želji da ta utakmica dođe. Potrudit ću se da im ulijem sampouzdanje i mirnoću i da tu utakmicu kod kuće dobijemo barem jedan razlike. A onda ćmo planirati za uzvratnu utakmicu', poručio je Vujović.

Kapetan Zlatko Horvat također je zadovoljan ždrijebom.

'Znamo kako Danci igraju. Radi se o vrhunskoj ekipi. U teškoj skupini su bili drugi i prošli su dalje. No, vjerujem kako uz kvalitetne pripreme možemo iznenaditi i proći dalje', kazao je Horvat.

Krilni igrač hrvatske reprezentacije smatra kako neiskustvo nekih igrača, koji još nikada nisu igrali osminu finala Lige prvaka, neće biti problem.

'Mi smo svoj cilj ostvarili, a to je plasman u osminu finala. Sada možemo igrati opušteno, a kada smo opušteni i opasni smo', poručio je Horvat