UMALO OPĆA TUČNJAVA

Ponosni Mirko nakon ubitačnog nokauta poslao jasnu poruku!

31.12.2014 u 14:03

Bionic
Reading

Mirko Filipović Cro Cop u velikom je stilu obranio pojas IGF prvaka u Japanu. Na Staru godinu Filipović je nokautom u drugoj rundi po drugi puta u četiri mjeseca bio bolji od Japanca Satoshija Ishiija

U prvoj rundi Ishii je bio bolji. U ranoj fazi spustio je Mirka na parter te mu uspio zadati nekoliko udaraca laktom. No, već u drugoj rundi vidjelo se da Mirko ide na sve ili ništa.

Iako je u drugoj rundi Ishii ponovno srušio hrvatskog borca na parter vrlo brzo su opet bili u stajaćem položaju hdje je Mirko preuzeo inicijativu. Pred kraj druge runde zadao je seriju teških udaraca u glavu Ishiija čemu su prethodila dva high-kicka koji su ga uzdrmali. Samo sekundu prije isteka druge runde sudac je prekinuo meč jer je Mirko nokautirao Ishiija koji je obliven krvlju morao priznati poraz. Iako se čulo zvono bilo je jasno da uzdrmani Ishii ne može nastaviti meč.


Nakon meča došlo je i do naguravanja stožera obje momčadi, ali srećom veći incident je spriječen.

'Pozdrav svim navijačima u domovini i onima koji su mi dali podršku prije ove borbe. Ponosan sam na sebe. Odradio sam krvave pripreme i dokazao da sam u formi, te da nisam prvi puta slučajno dobio Ishiija. Posebno sam ponosan na ljude s kojima sam radio,' kazao je Mirko u ringu nedugo nakon meča.

'Poseban osjećaj u meni izaziva pojava MMA legendi, koji su ovdje, s kojima sam se borio u karijeri kao što su Fodor, Silva, Sapp i drugi', dodao je 40-godišnji Mirko koji je tako 2014. godinu završio na najbolji mogući način.