DVOBOJ NA STARU GODINU

Cro Cop protiv Ishiija: Opcija poraz ne postoji, ali.....

Bionic
Reading

Cro Cop je sa svojim timom otputovao u Tokyo gdje će braniti IGF pojas na INOKI-Bom-Ba-Ye spektaklu, a borit će se protiv Satoshi Ishiija koji je od Mirka već izgubio borbu 23. kolovoza kada je zadobio posjekotinu na glavi zbog čega je sudac prekinuo meč, te je Satoshi odmah nakon toga izvršio pritisak na Inokija kako bi dobio priliku za revanš.

Cro Cop je odradio sve pripreme, kaže da se sjajno osjeća i da se potpuno oporavio od svih ozljeda, te je spreman za ovu borbu u koju ulazi s još većim samopouzdanjem, a također mu je puno lakše kada je već osjetio koliko je Ishii snažan i koje su njegove mogućnosti, tako da odlazi s puno manjim teretom na leđima i vjeruje da će ishod biti isti, možda ne na isti način, ali borba sigurno neće otići do kraja.

'Opcija poraza ne stoji, ali u borilačkom sportu sve je moguće. Čovjek ima 105-106 kilograma, rasni je sportaš, s pedigreom što bi rekli, olimpijski je pobjednik u judu', kaže Cro Cop i nastavlja kako ima veliku razinu optimizima koji je utemeljen s obzirom na to kakve kondicijske pripreme ima gdje mu ne mogu parirati 25-godišnjaci, po tri čovjeka ispod 30 godina se mijenjaju i na kraju runde oni budu umorniji od njega.

Izravni prijenos iz Japana počinje u 9 sati ujutro na staru godinu, kojeg možete pratiti na Fight Channelu, dok se dvoboj Cro Copa i Ishiija očekuje oko podne. Snimku meča možete pogledati na Novoj TV u 21:05.

Cro Cop pokreće projekt "CRO COP Online Academy" kojeg je odlučio prvi puta javno predstaviti upravo u Japanu, u zemlji koju smatra drugim domom jer je tamo borilački stasao.