UDARAC ZA HTV

Rukomet bez Drage Ćosića: RTL prenosi Svjetsko prvenstvo!

25.11.2014 u 14:02

Bionic
Reading

RTL televizija dobila je ekskluzivna prava prijenosa utakmica s rukometnog Svjetskog prvenstva u Kataru sljedeće godine...

Nakon Svjetskog prvenstva 2009. godine koje je igrano u Hrvatskoj, RTL ponovo prenosi jednu veliku rukometnu smotru. Bit će to u siječnju ove godine u Kataru, gdje će naša reprezentacija opet igrati važnu ulogu u borbi za naslov prvaka.

'Iznimno smo ponosni što je RTL Hrvatska osigurala prava prikazivanja utakmica Svjetskog prvenstva te što ćemo biti uz hrvatsku reprezentaciju i pratiti njihov put prema vrhu. Naši gledatelji uživat će u najvećem sportskom događaju 2015. ekskluzivno na RTL-u. RTL će gledateljima donositi prijenose svih utakmica hrvatske reprezentacije, polufinalne i finalne 'obračune', kao i odabrane utakmice odigrane po grupama,' stoji u priopćenju televizije.

Tako je HTV nakon pet godina ponovo ostao bez jednog velikog rukometnog turira, što znači da utakmice reprezentacije neće prenositi Drago Ćosić, na kojeg su gledatelji navikli kad igraju 'kauboji'.