IZMEĐU DVIJE BITKE

Sandra Perković: Iscrpljena sam, ali vratit ću snagu

25.09.2014 u 21:39

Bionic
Reading

Sandra Perković se otvorenim pismom obratila navijačima nakon sezone u koj je značajno pomaknula svoje limite, a uoči iduće od koje očekuje - jošviše

Sezona je završila, započinje Sandra svoje obraćanje, bila je i više nego odlična i jako sam ponosna. Osvojila sam treći puta za redom Dijamantnu ligu, Europsko prventvo i bacila novi Nacionalni rekord, osobni rekord i svjetski najbolji rezutat u posljednje 22 godine, 71.08m.

Ali nakon svega toga divnoga što je bilo ove sezone slijedi ozbiljan opravak i priprema za sljedeću sezonu. Iako sad svi misle da je krenuo odmor i uživanje, nije baš tako.

Nalazim se u Irskoj, u dobro znanoj klinici Star. Moje tijelo je jako izmoreno i isrcpljeno i potreban mu je adekvatan oporavak. Ovdje sam već pet dana i ostajem do kraja tjedna. Star radi na mojim slabim točkama i slažemo plan kako osvježiti i pripremiti što bolje tijelo za početak sezone kako bi opet moglo izdržati napore kojima se izlažem.


Zahvaljujem se svima koji su vjerovali u mene ove sezone, ponajprije mojoj obitelji i prijateljima, te dečku i treneru Edisu Elkasevicu, gradu Zagrebu, matičnom klubu HAAK Mladost koji se zauzeo za mene u teškim trenucima, svojim sponzorima C.I.O.S., Croatia Osiguranje, Nike i Weider, Hrvatskom Olimpijskom Odboru i Hrvatskom Atletskom Savezu na ukazanom povjerenju. Hvala svima što ste bili tu kada je najviše trebalo, te se nadam i želim, i dat ću sve od sebe da sljedeća sezona bude još bolja od ove jer me dogodine očekuje Svjetsko prvenstvo koje će se krajem kolovoza održavati u Pekingu, i naravno Dijamantna liga i rušenje rekorda mitinga.