UBOJITI POTEZ

Opet je to napravio! Kružnim udarcem šake nokautirao izazivača

13.09.2014 u 13:17

Bionic
Reading

Održan je Bellator 124, na kojem je glavna borba bila ona za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji. Emanuel Newton ga je na kraju obranio, i to atraktivnim nokautom, kružnim udarcem šakom, kako je već prije nokautirao Muhammeda Lawala

Bellator 124 nije bio toliko atraktivan imenima, ali donio je dvije vrlo bitne borbe za samu organizaciju. U onoj glavnoj nastupili su prvak poluteške kategorije Emanuel Newton i izazivač Joey Beltran, a ona sunaslovna je dala novog izazivača u toj istoj kategoriji.

Emanuel Newton (24-7-1) nastavio je sa sjajnom serijom, koja je započela početkom 2013. godine, kad je pristupio Bellatorovom turniru u poluteškoj kategoriji. U tom nizu savladao je Muhammeda Lawala i to dva puta, Mikahela Zayatsa te na kraju i prvaka Attilu Vegha, a sad je svoj naslov prvaka prvi put obranio.

Joey Beltran je pokazao da nije lak protivnik. Bivši UFC-ovac postavio se odlučno i agresivno, a nakon podjednake dvije runde, treća runda je ipak bila presudna i ona u kojoj je Newton pokazao da je ipak bolji. Beltran je krenuo u jednu seriju udaraca, a Newton je to iskoristio za svoje ubojito oružje, kružni udarac šakom.