NAKON POBJEDE

Sandra Perković: I Ivančić bi bio zadovoljan

02.09.2014 u 21:53

Bionic
Reading

'Bacala sam i mislila večeras na svog bivšeg trenera, preminuloga Ivana Ivančića, i mislim da bi i on bio zadovoljan mojim hicem u ovako groznim uvjetima', kazala je nakon pobjede na Hanžeku s hicem od 65.09 metara Sandra Perković

Svjetska, olimpijska i europska pobjednica u disku ne voli bacati po kiši, a u Zagrebu je večeras tijekom mitinga bio pravi pljusak. U prvom hicu Sandra je bacila 60.41m, no vodstvo je do četvrte serije, u kojoj je najbolja hrvatska sportašica bacila točno 65 metara, imala Francuskinja Robert-Michon. Pobjedničkih 65.09m došlo je u posljednjoj seriji.

"Kada sam vidjela da nisam prva, rekla sam samoj sebi - Sandra u svom si gradu i nema bolje od tebe. Uvjeti su bili užasni, bilo je tako hladno i bojala sam se kako će sve ispasti. Zadovoljna sam pobjedničkim hicem, drago mi je što sam pobijedila i zbog Ivančića, nedvojbeno najboljeg svjetskog bacačkog trenera", kazala je Perković, koja će sezonu završiti na Kupu konfederacija u Marrakechu, gdje će predstavljati Europu.

"Važan mi je Marrakech, to je jedini naslov koji mi nedostaje i moram sezonu završiti s tom pobjedom. A ako i tamo bude padala kiša, onda stvarno..", zaključila je Perković.