BAČENA RUKAVICA

Prvak želi Cro Copa u ringu, ovo mu je poručio!

15.08.2014 u 19:47

Bionic
Reading

Mirko Filipović trenutno se nalazi u posljednjem dijelu priprema za svoju iduću borbu koja ga očekuje 23. kolovoza u Japanu. Kao što je već dulje vrijeme poznato, tamo ga u meču po MMA pravilima čeka opasni domaći borac Satoshi Ishii, a što slijedi nakon toga nije poznato

Nagađa se da bi Cro Cop mogao odraditi meč i u FFC-u, što je ta organizacija natuknula kratkom video snimkom kojom najavljuju svoj drugi dio sezone ove godine, a čini se da bi ga i u Gloryju mogao očekivati jedan jako težak izazov.

Sjajni nizozemski kick boksač Rico Verhoeven na Gloryju 17 u Kaliforniji osvojio je pojas prvaka pobjedom nad iskusnim Rumunjem Danielom Ghitom, a kao jedan od mogućih idućih izazova vidi upravo hrvatsku legendu.

'Bila bi mi čast boriti se protiv Cro Copa. On je napravio zaista mnogo u svojoj karijeri i u raznim disciplinama. Ako ikad dobijem priliku ući s njim u ring to bi bilo sjajno, zaista fantastično. Meni bi bila to ogromna čast', rekao je Verhoeven.

Još uvijek nije poznato kad će se održati idući Gloryjev event, ali nagađa se da će on također biti održan na američkom tlu te da bi trebao na popisu borbi imati i jedan meč za titulu prvaka.

Najava u kojoj je i Cro Cop