PREOKRET

Ona bi mogla opaliti šamar moćnom UFC-u!

12.08.2014 u 16:05

Bionic
Reading

U proteklih nekoliko mjeseci u MMA krugovima počele su kružiti vijesti da je Gina Carano u pregovorima s UFC-om. Kasnije su te priče i potvrđene od predsjednika najjače svjetske MMA promocije Dane Whitea. Pregovori su stali zbog njene glumačke karijere, ali sad su se pojavile nove glasine

Gina Carano po najnovijim glasinama neće potpisati za UFC već je navodno u pregovorima s konkurentskom promocijom Bellatorom.

Razloga može biti nekoliko. Jedan leži u činjenici da se Carano tijekom svoje karijere borila u pero kategoriji koja kod UFC-a ne postoji i pitanje je koliko bi joj odgovara dolazak u bantam kategoriju zbog hvatanje kilaže, a s druge strane UFC-u u ovom trenutku baš nema smisla otvarati novu kategoriju.

Druga zanimljiva činjenica u priči oko mogućeg odlaska Carano u Bellator je ta da je bivši predsjednik Strikeforcea Scott Coker sada predsjednik Bellatora.

On je pak bio čovjek koji je najzaslužniji za njezinu promociju i čovjek koji ju je pretvorio u zvijezdu. Ne treba zaboraviti niti da je trener od Carano bio Randy Couture koji je također surađivao s Bellatorom te je bio u javnom sukobu s UFC-om nakon što se umirovio i napustio organizaciju.

Kad se uzmu u obzir sve te činjenice glasine nisu nimalo nemoguće i neostvarive.