POZITIVAN STAV

Sandra Paović želi na Paraolimpijske igre

03.09.2009 u 11:14

Bionic
Reading

Hrvatsku stolnotenisku reprezentativku Sandru Paović, koja nakon teške prometne nesreće prolazi višemjesečnu rehabilitaciju u švicarskoj klinici Nottwil, posjetio je i predsjednik Međunarodne stolnoteniske fereracije (ITTF) Adham Sharara

Nakon posjeta Sandri Paović, predsjednik IITF-a je izjavio da 'njezina odlučnost isprepletena pozitivnim stavom Sandri daje snagu da se nosi s nesrećom koja joj se dogodila'.

Sandra je s velikim ponosom govorila kako je cijela Hrvatska, ali i stolnoteniski svijet stao iza nje i pružio joj podršku i financijsku pomoć za odlazak na rehabilitaciju u Nottwil.

Predsjednika ITTF-a posebno je dojmilo što 'Sandra svojim stavom i osmjehom, koji ne silazi s njezinog lica, sugovorniku ulijeva povjerenje'.

'Sandra mi je ispričala sve o detaljima nesreće, ali i spomenula da bi željela nastupiti na Paraolimpijskim igrama u Londonu. Štoviše, već je i pokušala igrati u invalidskim kolicima, ali je zbog prekomplicirane tehnike od toga odustala, pa sada želi igrati stojeći, ali joj za to treba zavezati reket za ruku', kazao je Sharara koji je zahvalio svima koji su uložili trud i donirali financije potrebne za Sandrin oporavak.

Predsjednik ITTF-a je na kraju posjeta izrazio uvjerenje da će Sandra vođena svojim borbenim duhom ponovno aktivno igrati stolni tenis te postati simbol pozitivnog razmišljanja i upornosti.