MODERNI GLADIJATORI

U borbi legendi trijumfirao Minotaur

30.08.2009 u 15:14

Bionic
Reading

Na UFC 102 najzanimljivija borba je bila između dviju borilačkih legendi, Antonija Rodriga Nogueire (33) i Randyja Couturea (46), a na kraju je s podignutim rukama u zraku ostao popularni Brazilac

Dva velika predstavnika mješovite borbe susrela su se u Portlandu u ispunjenoj Rose Garden Areni, a epski dvoboj pripao je Minotauru odlukom sudaca. Kod sva tri 'čovjeka u crnom' brazilski borac je zaradio više bodova (30-27, 30-27, 29-28).

Minotaur je zadao znatno više dobrih udaraca, a bio je opasniji i dok su oba borca bila na tlu.

Pobjeda King Moa

'Bilo je predivno boriti se protiv Couturea. On je istinski šampion i moj idol', rekao je pobjednik Minotaur, koji ima skor od 32 pobjede, pet poraza i jednog neodlučenog meča, a Brazilac je novinarima izrazio želju da se bori s prvakom Brockom Lesnarom.

Razočarani Couture je u MMA sada na skoru od 16 pobjeda i 10 poraza.

Ranije se održao turnir M1: Breaktrough u Kansas Cityju na kojem je u ekshibicijskom meču nastupio i najjači borac današnjice Fedor Emelianenko. On je na tlu nadmudrio Gegarda Mousasija.

Na tom natjecanju puno više pljeska je pobrala borba u kojoj je Muhammed 'King Mo' Lawal za 25 sekundi nokautirao Marka Kerra, dvostrukog osvajača UFC-ovih turnira.