DOSTA JE BILO

'Zvijer' od 160 kilograma otišla u mirovinu!

Bionic
Reading

Bob Sapp je gostovao u radio emisiji Submission Radio gotovo sat vremena, i upravo je za vrijeme tog dugačkog i vrlo zanimljivog razgovora potvrdio da se neće vraćati u ring. Za to više nema potrebe jer popularni borac je financijski osiguran, a novac sada 'radi za njega'

'Beast' je pričao o teškim životnim trenucima u kojima je sklapao kraj s krajem, o pro wrestling, K-1 i Pride danima, o velikoj gledanosti njegove borbe s Akebonom (2003), o ludim susretima s fanovima koji uključuju i skakanje na taksi jedne gole obožavateljice, kao i o bogatim poklonima koje je često primao u Japanu (dijamanti, nakit) - što je morao sam zaustaviti zbog grižnje savjesti,' prenosi Profightstore

Kasnije se osvrnuo na odlazak u mirovinu.

'Što se tiče mirovine, brinem se o svojim računima i kada imate dobrano iznad 10 milijuna dolara, nema više potrebe za ulaskom u ring. Više nemam potrebu ulaziti u ring za 40 tisuća dolara kao nekada,' rekao je Sapp, dodavši da je prošli mjesec izvan ringa zaradio preko milijun dolara.


Sapp je posljednjih godina bilježio isključivo poraze, a kada se radi o karijeri izvan ringa, moglo ga se vidjeti na malim ekranima - u filmovima, japanskim emisijama i na reklamama. Sada se dogodilo ono što ga brojni MMA fanovi, koji nisu u potpunosti izgubili interes, već dugo vremena mole.

Oni koji su vidjeli samo kasnu verziju 'Zvijeri' vjerojatno će se iznenaditi kada čuju da je Sapp bio vrlo opasan borac u ranijoj fazi karijere. Pred Mirka Filipovića je stao kao ozbiljna prijetnja i trijumf Cro Copa je uistinu imao težinu. Moramo spomenuti i dvije pobjede Boba Sappa nad legendarnim Ernestom Hoostom, istim borcem koji je porazio Mirka Filipovića u tri navrata.

Od opasnog borca pa kasnije do predmeta sprdnje