KOGA ZAUSTAVLJATI?

Tučnjava rijetka i za hokej - igrač i sudac napali tribinu

21.03.2014 u 21:53

Bionic
Reading

Utakmica doigravanja nizozemskog hokejaškog prvenstva donijela je situaciju koja je krajnje neuobičajena čak i za taj sport poznat po grubostima

Najčešće suci u hokeju moraju ulaziti među šake igrača i razdvajati suparnike u tučnjavama, no situacija u nizozemskom Eindhovenu zamalo je otišla u sasvim drugačijem smjeru.

Naime, na tribini su gledatelji počeli naguravati jednog gledatelja, a osiguranje nije ostavilo dojam da situaciju ima pod kontrolom. Međutim, napadnuti gledatelj nije bio sam kako se u prvi mah činilo. Na ledu je imao dvojicu sinova, jednog vratara i jednog suca.


Kada su vidjeli da je tata u opasnosti obojica su počeli tražiti najbrži put da mu pomognu. Sudac je krenuo na vrata, no zaustavili su ga kolege, dok je vratar krenuo - preko ograde, ali također je zaustavljen od strane suigrača i protivnika. Sve je počelo sličiti na filmske scene, no ubrzo su se strasti smirile i izgrednici koji su naguravali gospodina Sterkensa izvedeni su iz dvorane.

Još samo ostaje pitanje, kako se može dogoditi da jedan brat sudi utakmicu u kojoj nastupa drugi? U Nizozemskoj imaju iznimno visoko povjerenje u svoje sportske arbitre.