POVRATAK IZ SOČIJA

Ivicu i lijepu Tinu Maze u Zagrebu dočekali navijači!

23.02.2014 u 23:08

  • +5

Ivica Kostelić i Tina Maze dočekani u Zagrebu

Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Bionic
Reading

Osvajač srebrnog odličja u super-kombinaciji na netom završenim Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju Ivica Kostelić u nedjelju je navečer, nešto nakon 21 sat, stigao u Zagreb, a u zračnoj luci dočekalo ga je stotinjak navijača.

Među onima koji su stigli na Pleso iz protokolarnih razloga ističu se predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i zamjenik ministra znanosti, obrazovanja i sporta Petar Skansi.

Kostelić je na ZOI u Sočiju osvojio svoju četvrtu olimpijsku medalju, a sve četiri su srebrne. Tri puta je osvajao srebro u kombinaciji (Torino 2006, Vancouver 2010, Soči 2014), a jednom u slalomu (Vancouver 2010).

'Ponosni smo na Ivicu, Janicu i njihovog oca. Želimo da ono što se dogodilo od Salt Lake Cityja do danas, ostane trajna vrijednost', rekao je u Mateša u pozdravnom govoru.

Uz Kostelića, u Zagreb je u nedjelju sletjela i slovenska heroina Tina Maze koja je u Sočiju osvojila dva zlata, u spustu i veleslalomu, a to su bile ujedno i prve dvije slovenske zlatne medalje sa ZOI u povijesti. I nju su pozdravi slovenski navijači na aerodromu...