OPCIJE POSTOJE

Duvnjak, CO Zagreb i HSV i dalje bez dogovora

11.08.2009 u 12:48

Bionic
Reading

Jedan od najperspektivnijih hrvatskih rukometaša Domagoj Duvnjak i dalje ne zna gdje će nastaviti karijeru. Danas su se sastali predstavnici CO Zagreba, HSV-a i njegov menadžer, ali konkretnog dogovora nije bilo. Postoje prijedlozi, a konačna bi odluka mogla pasti kroz desetak dana

Iako su dva dana sastančili u Zagrebu, čelnici CO Zagreba, predstavnik HSV-a Christian Fitzek i igračev menadžer Tomislav Grahovac, nisu postigli nikakav dogovor. Doduše, za razliku od prijašnjih pregovora u kojima se nisu uspjeli usuglasiti oko ničega, sada direktor CO Zagreba Bartol Kaleb najavljuje moguće rasplete, koji prvenstveno ovise o igraču, to jest Duvnjaku i njegovu menadžeru Grahovcu.

'Imali smo tri prijedloga, ali ni jedan nije prošao zbog naših financijskih potraživanja. Također, HVS je nudio nešto oko čega se mi nismo željeli usuglasiti', pojasnio je Kaleb, a potom i dodao, s mnogo više zadovoljstva, da postoje opcije koje bi mogle zadovoljiti i HSV i Zagreb. Čeka se samo Duvnjakov odgovor.

'Prema tom prijedlogu, Duvnjak bi već sada otišao u Hamburg, bio ondje tri godine, a potom se vratio na četverogodišnji ugovor k nama u CO Zagreb. Pritom bi CO Zagreb dobio i polovinu odštete koju sada tražimo (to bi bilo oko 500.000 eura - op. a.). Ukoliko ne prođe ta opcija, nude se solucije u kojima bi Kiel već sada otkupio cijeli ugovor, a nakon tri godine bi se Duvnjak opet vratio k nama. Zainteresirani su i Lemgo, ali i španjolski Ciudad Real', završio je Kaleb koji čvrsto vjeruje da će se po ovom načelu ipak uspjeti dogovoriti s HSV-om.

U protivnom, kaže Kaleb, Duvnjak će ostati u Zagrebu, ali će igrati za drugu momčad do kraja isteka ugovora, to jest do 2011. godine, a to mu u ovoj fazi karijere nikako ne bi odgovaralo. Naravno, ne bi ni HSV-u, a ni hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji. Nadajmo se da će svatko popustiti barem malo te da će na kraju sve tri strane biti zadovoljne.