NAGRADNJAČA

Fleet vas vodi na završni hokejaški spektakl u Areni

24.01.2014 u 12:01

Bionic
Reading

U suradnji s tvrtkom Fleet rent a car za svoje smo čitatelje pripremili 2x2 ulaznice za svaku od tri nadolazeće utakmice KHL Medveščaka, koji se natječe u ruskoj KHL ligi.

Hokejaši Medveščaka nadomak su ispunjenja sna. U premijernoj sezoni, iako su im davane vrlo male šanse, na korak su do plasmana u doigravanje. Potvrdu ulaska u play off Medvjedi traže u naredne tri utakmice koje će se održati u Areni Zagreb protiv direktnih konkurenata za plasman među elitne momčadi lige.

Ulaznice za spektakle 23, 25. i 27. siječnja poklanja službeni partner Medveščaka, FLEET rent a car. Riječ je o jednoj od dvije vodećih domaćih rent a car kuća u Hrvatskoj te jednoj od vodećih u regiji prema broju i marki vozila koje ima u svojoj floti. Fleet svim svojim korisnicima nudi najniže cijene na tržištu te kontinuirano pruža najpovoljnije akcijske cijene. Fleet i ove godine svojom zimskom akcijom i popularnim cijenama nastoji pokazati da je najam vozila postao ekonomična opcija i svakodnevna potreba korisnika.

Postani član FLEET Facebook zajednice s uvijek zanimljivim vijestima na https://www.facebook.com/fleetrentcroatia?fref=ts

Popis utakmica:

KHL Medveščak - Atlant, 23.1., četvrtak – 17:30 h
KHL Medveščak - Lokomotiv, 25.1., subota – 17:30 h
KHL Medveščak - Severstalj, 27.1., ponedjeljak – 19:30h

Dobitnici ulaznice podižu na lokaciji Savska Opatovina 42 (preko puta CCO West), u prostorima FLEET rent a car, radnim danom od 8 do 16 sati.

Molimo čitatelje da u prijavi navedu za koju utakmicu žele ulaznice.

Po dvije ulaznice za utakmicu 23. siječnja osvojili su:

Zlatko Lukavski
Tara Lukičić

Po dvije ulaznice za utakmicu 25. siječnja osvojili su:

Antonio Bujan
Barbara Uvodić

Po dvije ulaznice za utakmicu 27. siječnja osvojile su:

Jadranka Janda
Dora Zelanto