NAGRADNJAČA

Vodimo vas na utakmicu Hrvatska-Grčka

09.12.2013 u 09:34

Bionic
Reading

Hrvatska vaterpolska reprezentacija spremna je za prvu utakmicu sezone koja se u Zagrebu igra u utorak, 10. prosinca u 20 sati. Naši vaterpolski junaci dočekuju reprezentaciju Grčke koja u Zagreb dolazi u najjačem sastavu.

'U utorak nas čeka prva utkmica u ovoj sezoni. Odredio sam širi spisak od 16 igrača koje ćemo koristiti, a stručni je stožer isti. U ovoj utakmici nema kapetana Josipa Pavića koji se oporavlja od operacije lakta, a nema ni Mare Jokovića koji je prije neki dan operiran i bit će izvan bazena mjesec do dva. U reprezentaciju se vratio Ivan Buljubašić kojem će trebati još neko vrijeme da bude onaj stari, a vratio se nakon teške operacije ramena. Novi član reprezentacije je i mladi igrač JUG CO Ante Visković', izjavio je izbornik Ivica Tucak i dodao: 'U ovoj, kao i u utakmici protiv Mađarske, vidjet ćemo na koje ćemo igrače računati na Europskom prvenstvu koje nas očekuje ovog ljeta. Prema najavama Grci dolaze u najjačem sastavu, to je jedna izuzetno jaka reprezentacija. U ovom sastavu ćemo morati zaista pružiti dodatni napor i bit će izuzetno teško!'

Ulaznice za utakmicu Hrvatska - Grčka mogu se po cijeni od 30 kuna kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni bazena Mladosti sat vremena prije početka utakmice.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 4x2 ulaznice za utakmicu!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Josipa Šutalo
Ivana Milovec
Hrvoje Francizi
Iris Pralas