BLAGOSLOV U PONEDJELJAK

Split favorit za domaćinstvo Davis Cupa

25.07.2009 u 14:25

Bionic
Reading

Iako je Poreč vrhunski odradio domaćinstvo četvrtfinala Davis Cupa protiv SAD-a, Hrvatski teniski savez domaćinstvo polufinala protiv Češke dodijelit će najboljem ponuđaču

A prema vijestima koje stižu iz HTS-a, najvjerojatnije je da će se polufinalni dvoboj protiv Češke, koji je na rasporedu od 18. do 20. rujna, igrati u Splitu.

Iz HTS-a su poslali priopćenje sljedećeg sadržaja:

'Željeli bismo se zahvaliti svim medijima na kvalitetnom praćenju našeg sporta, a naročito uspjeha našeg Davis Cup Teama.
U želji za što boljom organizacijom velikog polufinalnog Davis Cup susreta i nastojanju da HTS što bolje poslovno iskoristi ovaj veliki uspjeh našeg Davis Cup Teama, izražen je fleksibilan stav prema rokovima prijava kandidatura. Od svih potencijalnih domaćina, grad Split dostavio je najbolju ponudu. Za definitivnu odluku potrebna je još jedna pismena potvrda Grada Splita koja zbog objektivnih okolnosti jučer nije mogla biti dostavljena. Budući da je pred nama vikend, zatražili smo od ITF-a pomak roka prijave na ponedjeljak što nam je zbog sjajne suradnje i naše reputacije kao vrsnog organizatora svih dosadašnjih susreta i odobreno.

Ovom prilikom unaprijed se zahvaljujemo na interesu i daljnjem praćenju organizacije ovog velikog sportskog događaja.'