AMBASADORICA POKERA

Hana Šoljan osvojila prestižni 'Ladies Event' u Barceloni

03.09.2013 u 14:54

Bionic
Reading

Full Tilt Poker predstavio je nove ambasadore Toura: Hanu Šoljan iz Hrvatske, Roberta Cezarescua iz Rumunjska i Andrasa Nemetha iz Mađarska koji će igrati na svakoj postaji Eureka Poker Toura i družiti se s kvalifikantima Full Tilt Pokera. Također, u nedjelju navečer Hana Šoljan je uspjela osvojiti svoj drugi EPT (European Poker Tour) Ladies Event u Barceloni

Hana je preuzela ulogu ambasadora Full Tilt Pokera na svojoj završnoj godini Veleučilišta VERN u Zagrebu gdje studira Ekonomiju poduzetništva. Bivša natjecateljica Big Brothera pobjednica je nekoliko poker turnira uživo te je veliki promicatelj pokera u Hrvatskoj – organizirala je prvi turnir za dame i formirala je prvu žensku ekipu u zemlji.

'S velikim se zadovoljstvom pridružujem Full Tilt Poker timu. Presretna sam i vrlo zahvalna Full Tiltu što su mi ukazali čast ambasadora i pružili ovu priliku. Neka igre započnu!', izjavila je Hana. Bilo da je riječ o promocijama i natjecanjima, ili sudjelovanju na večerama, zabavama, te kulturnim i sportskim događajima; Hana, Robert i Andras će sudjelovati na raznim događanjima i družiti se s kvalifikantima Full Tilt Pokera. Također, oni će predstavljati svoje zemlje na Touru kao i online na Full Tilt Pokeru.

Sveukupno će biti četiri ekipe ambasadora Toura koji će predstavljati Full Tilt Poker na raznim turnejama diljem svijeta: Eureka Poker Tour, Australia New Zealand Poker Tour, UK & Ireland Poker Tour, i Brazilian Series Of Poker. Timovi će igrati važnu ulogu u ostvarivanju cilja Full Tilt Pokera - podizanju svijesti i prepoznatljivosti poker turnira uživo i izgradnji čvršćih odnosa s kvalifikantima i lokalnim zajednicama.

Povrh avanture i iskustva te daleko od poker stolova, Full Tilt Poker kvalifikanti će biti tretirani kao prave VIP osobe, s osiguranim luksuznim smještajem u hotelima s 5 zvjezdica u popularnim turističkim odredištima i s ekskluzivnim promocijama na licu mjesta, a dobiti će i Full Tilt Poker torbu za igrače prepunu različitim promotivnim materijalima. Također, oni koji su se putem Full Tilt Pokera kvalificirali za Eureka Poker Tour će ući u Last Longer koji se brine za to da najbolji kvalifikant osvoji nagradni paket za sljedeći veliki događaj na Touru.