UKUSI SE RAZLIKUJU

Kurnjikova i Figo su najseksi sportaši

09.07.2009 u 17:40

Bionic
Reading

U nedostatku uzbudljivih sportskih događaja, u njemačkom Bildu su krenuli s raznoraznim izborima za top 10. Sada su njemački novinari izabrali deset najseksi sportaša i sportašica

Ukusi se razlikuju. Dokazuje to i ljetni izbor njemačkog Bilda koji je izabrao najseksi sportaše i sportašice.

Prva se na listi našla bivša tenisačica Ana Kurnjikova. Zgodna Ruskinja već odavno nije na terenu, no redovito je u vrhu svakog izbora ljepote. Njemački novinari su na drugo mjesto stavili Luisa Figa, Portugalca koji je igrao za Sporting, Barcelonu, Real i Inter, a za Katalonce će vječno biti Juda zbog prelaska u 'kraljevski klub'. Na treće mjesto se smjestio još jedan nogometaš, Šveđanin Freddie Ljungberg koji je najbolje godine proveo u Arsenalu, a sada za kruh zarađuje u SAD-u. Četvrta je na listi njemačka klizačica, dvostruka olimpijska pobjednica Katarina Witt, a peti je Vladimir Kličko, svjetski boksački prvak u superteškoj kategoriji.

Mjesto u top 10 izborila je i njemačka atletičarka Heidi Schüller koja danas ima 59 godina, bavila se skokom u dalj, a sedma je Susen Tiedtke, još jedna njemačka ljepotica koja skače s motkom. Osma je švedska plivačica Therese Alshammar, deveti je engleski nogometaš na radu u LA Galaxyju David Beckham, a u top 10 je ušao američki plivač Mark Spitz, koji je na Olimpijadi u Münchenu osvojio sedam zlata.