JAPANCI BOLJI OD AMERIKANACA

Cro Cop izigrao UFC i potpisao za Dream

14.06.2009 u 10:12

Bionic
Reading

Ako je vjerovati kolumnistu Yahoo sporta Kevinu Ioleu, Mirko Filipović je u subotu u prvoj borbi nakon povratka u UFC potpisao ugovor s japanskim Dreamom i tako prevario predsjednika UFC-a Danu White s kojim je dogovorio povratak u kavez

Prije nešto manje od mjesec dana Filipović je s predsjednikom UFC-a dogovorio jednu borbu, s time da su i White i Filipović do subotnje borbe (u kojoj je Mirko razvalio Al-Turka) najavljivali nastavak suradnje. No došlo je do preokreta, tvrdi Iole, a prenose mnogi mediji.

'Zar to nije prljava rabota? Po prvi puta sam u povijesti UFC-a sam posao dogovorio telefonski, obećao mi je tri dodatne borbe. Nije održao svoju riječ. On govori o poštenju i takvim stvarima, a ovako se ponio', prenosi Yahoo sports riječi koje je izrekao Dana White.

Na službenim stranicama UFC-a stoji video intervju s Mirkom Filipovićem napravljen nakon borbe s Al-Turkom u kojem Cro Cop kaže da će 'sad sjesti s Danom (Whiteom, predsjednikom UFC-a - op.a.) i razgovarati', ali i da bi se volio boriti s Nogueirom i Coutureom.

Na tu temu oglasio se i Cro Cop koji je u nedjelju ujutro doputovao u Hrvatsku i koji je potvrdio da najvjerojatnije napušta UFC.

'94 posto je sigurno da ću nastupati za Japance', kratak je bio komentar hrvatskog gladijatora.