TRAŽI SE NOVI STRATEG

Marty Raymond više nije trener Medveščaka

20.03.2013 u 12:58

Bionic
Reading

Nakon dvije sezone u kojima je kao glavni trener vodio momčad zagrebačkog Medveščaka u Erste Bank hokejskoj ligi, glavni trener Marty Raymond napušta Zagreb. Naime, Raymondu je s krajem ove sezone istekao dvogodišnji ugovor koji u dogovoru s čelnim ljudima kluba nije produžen za iduću sezonu.

Marty Raymond u posljednje dvije sezone ostvario je zapažene sportske rezultate. Medveščak je u posljednje dvije sezone pod njegovim vodstvom regularni dio završavao na drugom mjestu, a u međurundu uvijek ulazio kao jedna od najboljih momčadi lige. Ipak, ni ovogodišnja sezona nije donijela rezultatski iskorak u doigravanju. Pod Raymondovim vodstvom zagrebački Medveščak se po prvi put u četiri sezone nalazio i na prvom mjestu Erste Bank hokej lige, a unatoč turbulentnoj sezoni 2012./2013. Raymond je u svakom segmentu svoga rada pokazao visoki stupanj profesionalnosti, a njegova suradnja sa vodećim ljudima kluba i zaposlenicima u klubu uvijek je bila na najvišem mogućem nivou.

'U Zagrebu sam proveo dvije nezaboravne godine u kojima sam doživio uistinu nevjerojatne stvari. Želim zahvaliti svim navijačima na fantastičnoj podršci na svakoj domaćoj utakmici Medveščaka, predsjedniku Damiru Gojanoviću i vodstvu kluba što su mi dali priliku da budem trener Medveščaka i svim igračima koji su u posljednje dvije sezone igrali pod mojim vodstvom. Zagreb i Zagrepčani će mi uvijek ostati u srcu zbog svoje srdačnosti, ljubaznosti i načina na koji su prihvatili moju obitelj i mene', izjavio je sada već bivši trener Medveščaka Marty Raymond.

'Život sportskih profesionalaca je nepredvidiv, stoga su ovakve stvari u sportu očekivane i uobičajene. Marty Raymond je u Medveščaku učinio puno dobrih stvari. Klub i Raymond se razilaze u dobrim odnosima, a mi mu ispred Medveščaka želimo sve najbolje u daljnjoj karijeri vjerujući da će iskustvo i sve što je doživio u Zagrebu u posljednje dvije sezone pamtiti cijeli život. Od njega smo također puno naučili, te se radujemo njegovim posjetima Zagrebu', rekao je glasnogovornik KHL Medveščak Zagreb, Ranko Vučinić.