K-1 WGP FINALE

Hrvatski teškaš protiv kineskog diva na spektaklu u Zagrebu

27.02.2013 u 17:34

Bionic
Reading

Organizatori K-1 World Grand Prix finala potvrdili su kako će se 15. ožujka u Areni boriti i naš iskusni teškaš Mladen Brestovac protiv Kineza Taishana

Zagrebačka publika je Brestovca upoznala prošle godine na Cro Cop Final Fightu kada je ekspresno pobijedio Marokanca Mourada Bouzidija prekidom u prvoj rundi. Ovo će našem teškašu i dugogodišnjem sparing partneru Mirka Filipovića biti čak 49 profesionalni meč u karijeri. Do sada je ubilježio 38 pobjeda uz odličnih 27 nokauta, piše Fightsite.hr


Taishan, iako prilično nepoznat, slovi kao jedna od najvećih kineskih nadi borilačkih sportova. Visok je impozantnih 206 centimetra, a težak je čak 125 kilograma. Šira publika ga je mogla upoznati prije nekoliko dana kada je na Inoki Genome priredbi u Tokiju nokautirao Boba Sappa već nakon jedne minute prve runde.

'Nastup na K-1 WGP Finalu je vrhunac moje dosadašnje karijere. Zahvaljujem se Orsatu Zovku koji mi je dao priliku nastupiti na ovom spektaklu i nadam se da ću ispuniti njegova očekivanja, kao i očekivanja svih onih koji će doći gledati i podržati K-1 WGP Finale', izjavio je Brestovac o nastupu na spektaklu.

'O svom protivniku, osim što je impozantne fizičke građe, znam jako malo. Uspio sam naći tek njegovu jednu borbu. Čini mi se da je jako talentiran s obzirom na svoju visinu i nadam se da će doći dobro pripremljen za ovaj meč, odnosno da ćemo pružiti dobru predstavu za publiku u Areni', dodao je 'The Scorpion Sting'.