CRO COP LJUTIT

'Da smo borce skupili na smetlištu, ne bi bilo ovoliko zlobe!'

12.02.2013 u 14:09

Bionic
Reading

Mirko Filipović nezadovoljan je kolumnom Slobodana Mufića za Profightstore, koji u njoj između ostalog propituje kvalitetu K-1 World Grand Prixa u Zagrebu

Najboljem hrvatskom MMA i K-1 borcu zasmetala je kolumna objavljena u Profightstoreu, u kojoj između ostalog piše kako na završnici K-1 World Grand Prixa nema Ghite, Sakija i Schilta, zvijezda Gloryjevog Grand Prixa, pa je time konkurencija Mirka Filipovića dosta osiromašena.

'Idem pročitati i ne mogu vjerovati očima svojim, kakvo pljuvanje, omalovažavanje i podcjenjivanje boraca koji će nastupiti u finalu, organizatora priredbe kao i samog turnira, naravno, sve umotano u celofan. Počinje 'izjavom' 'dobrog poznavatelja borilačke scene' u prijevodu nekog jalnog jadnika koji tvrdi da je 'konkurencija poput osiromašenog urana'. Vjerojatno je taj 'stručnjak' ekspert i za nuklearnu fiziku kad se i u osiromašeni uran razumije', napisao je Cro Cop na Facebooku pa dodao:

'Povlačiti paralele između Gloryja i K-1 kako je to u kolumni izneseno blago rečeno je nekorektno. Kao da su se na Gloryju borili vanzemaljci, a ne ljudi. Slažem se da na K-1 finalu nema Schilta, Ghite i Sakija koji su u samom vrhu kickboxing scene, ali svijet kickboxa ne počinje niti završava s njima.'

'Pa koliko je Orsat Zovko proveo dana i noći na sastancima s gospodinom Kimom, vlasnikom K-1, samo da bi doveo finale u Zagreb i kakve je garancije morao ponuditi samo da se turnir održi ovdje iako je bilo i puno boljih financijskih ponuda i to od puno atraktivnijih zemalja. I onda novinar napiše da 'možda domaćinstvo nije zanimalo nikog drugog', kako bijedno i nisko, a da ne spominjem uopće izjavu 'nitko se neće sjećati u kakvoj je konkurenciji osvojen turnir'. Nevjerojatno, pa da smo na jakuševačkom smetlištu skupili osmoricu, ne bi bilo toliko zlobe i podcjenjivanja', zaključio je ljutiti borac.