SUDAR LEGENDI

Mirko razbio arkadu Mavroviću i ostao impresioniran

10.02.2013 u 12:25

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski MMA i K-1 borac Mirko Filipović odradio je sparing sa Željkom Mavrovićem nakon kojeg je ostao impresioniran brzinom slavnog boksača.

Cro Cop se polako priprema za veliki spektakl, K-1 World Grand Prix u Zagrebu 15. ožujka, a sparing partner mu je ovaj tjedan bio Željko Mavrović, slavni hrvatski boksač koji u posljednje vrijeme ponovo redovito trenira i prema nekim najavama čak bi se u četrdesetima mogao vratiti u ring.

'Nažalost, sparirali smo samo tri runde jer je Željku u jednom klinču gadno pukla arkada od mog lakta, bilo je to nenamjerno i potpuno slučajno, ali posjekotina je bila gadna i nismo mogli nastaviti. U medijima su se pojavile vijesti da se Željko vraća, ja ne znam je li to istina niti sam ga pitao o tome, on će to sam reći ako do toga dođe, ali želim reći da me Žac oduševio na treningu,' napisao je Mirko Filipović na Facebooku pa dodao:

'Boksao je kao da nikada nije napravio stanku i kao da mu je deset godina manje, nevjerojatno. Toliko je eksplozivan, brz, pokretan i kondicijski dobar da ako se zaista odluči vratiti bit će zaista prava prijetnja za sve poluteškaše unatoč svim skepsama i kritičarima, vjerujte mi. Trenira sa Vladom Božićem i mogu reći da se izvrsno slažu u boksačkom smislu. Nadam se da će mu rana brzo zarasti da ćemo još koji puta odsparirati do mog nastupa jer boljeg boksačkog sparing partnera ne mogu naći.'

Mavrović je također imao riječi hvale za Mirka kojeg je okarakterizirao kao pravog profesionalca.