NAJCJENJENIJI IZBOR

Veliko priznanje za Duvnjaka, on je pravi MVP SP-a

05.02.2013 u 14:09

Bionic
Reading

Hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak izabran je za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Španjolskoj prema izboru portala Handball Planet

Srednji vanjski HSV-a odigrao je odlično prvenstvo na kojem su 'kauboji' osvojili treću broncu u nizu na nekom velikom natjecanju, a bio je i u momčadi turnira.

Iako je IHF iznenađujuće MVP titulu dao danskom igraču Mikkelu Hansenu, kod rukometnih navijača, čije je mišljenje na kraju krajeva i najvažnije, u potpunosti je jasno tko je bio najbolji.

Rukometni portal Handball Planet proveo je anketu kojoj se odazvalo 2500 ljudi, a u njoj je uvjerljivo najviše glasova dobio Domagoj Duvnjak.

Hrvatska zvijezda je slavila u izboru s 61 posto glasova, iza je Slovenac Jure Dolenec s 10 posto pa Danci Anders Eggert i Henrik Mollgaard sa šest posto.

IHF-ov pobjednik Mikkel Hansen nije ni bio u ponudi Handball Planeta, a na listi su se još našli Primož Prost (4%), Mirko Alilović (4%), Alberto Entrerrios (4%), Niklas Landin (3%) Jorge Maqueda (2%) i Timur Dibirov (0%).