DOSTA MU JE 'ŽICANJA'

Mirko o lažnim fanovima: Došlo mi je da ga oderem!

28.01.2013 u 10:29

Bionic
Reading

Uoči nastupa na K-1 Grand Prixu Mirko Filipović moli svoje obožavatelje da ga prestanu 'žicati' karte jer jednostavno dobiva previše takvih molbi.

U Zagrebu će se 15. ožujka održati istinski spektakl na kojem će se osam vrhunskih K-1 boraca u jednom danu kroz tri borbe boriti za titulu pobjednika prestižnog Grand Prixa. Koliko god Mirko Filipović bio euforičan uoči velikog izazova, toliko je i iznerviran pritiskom kojeg okolina vrši na njega zbog nabavke karata za event.

'Želim naglasiti da nemam nikakve veze s organizacijom priredbe, a još manje s kartama. To kažem iz razloga jer me već x ljudi pitalo da im 'sredim, nabavim, riješim' ulaznice. A ja 'srediti, nabaviti i riješiti' mogu jedino da odem u Jurišićevu i kupim ih kao što sam zadnji put išao, ali više neću. Meni najbliže prijatelje ću počastiti i kupiti ulaznice za njih, ali na neka presretanja na cesti ide automatski odjeb,' napisao je Cro Cop na svojoj Facebook stranici pa objasnio:

Cro Cop:

Takav je moj posao. Gadan, krvav, kad te ide dižu te u nebesa, kad ne ide naravno pljuvanje, al ja ga svejedno volim

'Kad se sjetim zadnje priredbe muka mi dođe. Ja stvarno nisam škrtica, al što je previše, previše je. Prošle godine me lik žica, kumi, moli za tri karte, a ja već 150 kupio i podijelio. Ja naravno nemam više karata, al naravno pošaljem frenda da ode u centar i kupi tri karte i ja mu dam, kad evo ga sutra, stoji za šankom, skida sve sa nebesa, da pas mater i Realu da je jutros stavio 1500 kuna na kladionicu i popušio. Ja ga gledam i ne vjerujem, pa došlo mi je da magarca oderem od batina. Za ulaznice nije imao, a za počastiti kladionicu ima.'

Mirku također smeta i što ga neki fanovi oslovljavanju 'kao da su s njim ovce čuvali'.

'Nisam kompliciran ni po kojoj osnovi, barem ja sebe tako doživljavam. Ali neke stvari mi idu na jetru. Koliko dobijem poruka tipa 'alo pajdo', 'di si prika', 'ej šta radiš?', mislim na svaku normalnu poruku nastojim odgovoriti, ali ovakva komunikacija je stvarno neprihvatljiva, pogotovo ako očekuju neki odgovor. Zaista ne tražim od nikog, niti to želim, da me se persira ali neke kulture mora biti. Pa ja imam 38 godina i nekima od tih dečkića mogu biti otac.'

'Takav je moj posao. Gadan, krvav, kad te ide dižu te u nebesa, kad ne ide naravno pljuvanje, al ja ga svejedno volim i ne mogu dočekati 15. ožujak. Bez obzira tko će biti pobjednik, to će biti noć za pamćenje,' zaključio je najbolji hrvatski MMA borac svih vremena.