SUDAR VELIKANA

Je li ovo borba koju UFC fanovi očajnički trebaju?

15.01.2013 u 19:30

Bionic
Reading

Dvoboj Caina Velasqueza i povratnika Alistaira Overeema vrlo je izgledan ako Nizozemac pobijedi u veljači.

Iako postoje izgledi da će UFC-ov teškaški prvak svoj pojas ponovo morati braniti protiv Juniora Dos Santosa, veći su izgledi da će Cain Velasquez dobiti novog izazivača. To bi vrlo lako mogao biti Alistair Overeem, iskusni 32-godišnji Nizozemac koji se slobodnom borbom bavi gotovo 15 godina.

Overeem se već trebao boriti za titulu prvaka protiv Dos Santosa prošle godine, no pao je na doping testu i zaradio suspenziju od devet mjeseci. Ipak, nakon što je dokazao da je čist, 'The Reem' je od Atletske komisije države Nevade prošli tjedan dobio licencu i početkom veljače u Las Vegasu borit će se protiv Antonija Silve

Ako Overeem pobijedi vrlo vjerojatno će dobiti priliku boriti se za titulu i to bi mogao biti okršaj svih okršaja. Velasquez ima samo jedan poraz u svojoj MMA karijeri, i to kada ga je ozlijeđenog iznenadio JDS, a sve ostale borbe dobio je s lakoćom, uključujući i revanš protiv Brazilca. 'The Reem' pak ne zna za poraz od 2007. godine i jedan je od najatraktivnijih udarača na svijetu.

Prema anketi portala Fightsite.hr, upravo je ovo borba koju MMA fanovi najviše priželjkuju, a jedan takav na YouTubeu je napravi odličan najavni video.

Overeem vs. Velasquez