RASPOLOŽENI IVICA

'Koljeno me ne boli i mogu skijati vrhunski'

13.01.2013 u 15:44

Bionic
Reading

Odličan vikend iza je Ivice Kostelića. U subotu je u veleslalomu bio peti, a u nedjelju u slalomu četvrti. S novim se bodovima i značajno digao na listi najboljih skijaša ove sezone

Ulazak u 2013. godinu Ivici je napokon donio više zadovoljstva. U Münchenu na paralel-slalomu bio je peti, potom u Zagrebu osmi, a ovog je vikenda stigao i do najboljeg rezultata sezone, to jest - četvrtog mjesta. No, kako je Ivica rekao za Media-servis, najvažnije mu je što ga koljeno više ne boli.

'Imali smo dobar vikend. Slalom klasično OK. Hirscher je imao odličnu drugu vožnju. Malo je nedostajalo do postolja, ali smo i s ovim vrlo zadovoljni. Vikend je bio dobar i sad se selimo u Wengen', istaknuo je Kostelić koji je posebno zadovoljan jer mu se poboljšava stanje s problematičnim desnim koljenom.

'Najviše me veseli što me oba dana nije boljelo koljeno. Možda u veleslalomu mrvicu u drugom laufu, ali danas uopće ne. To je to. Ako me ne boli koljeno onda se mogu natjecati na vrhunskom nivou i ostvarivati ovakve rezultate kao ovog vikenda', rekao je Kostelić.