KHL ZVIJEZDA

Pogledajte kakvom silinom Ovečkin razbija pleksi

21.10.2012 u 11:57

Bionic
Reading

U desetoj minuti posljednje trećine Ovečkin se nakon sudara s napadačem domaće momčadi leđima odbio na pleksiglasno staklo. Nakon što je u njega udario leđima pa glavom, očito u žestokom naletu, staklo nije izdržalo: smrskalo se na tisuće komadića

Subotnja utakmica KHL-lige između moskovskih hokejaških klubova Atlanta i Dinama morala je nakratko biti obustavljena. Prekid je prouzročio Dinamov napadač Aleksandr Ovečkin.

U desetoj minuti posljednje, treće trećine, pri 4-1 vodstvu gostiju, Ovečkin se nakon sudara s napadačem domaće momčadi Aleksejem Mihnovim leđima odbio na pleksiglasno staklo. Nakon što je u njega udario leđima pa glavom, očito u žestokom naletu, staklo nije izdržalo: smrskalo se na tisuće komadića.

Trener pobjedničke momčadi, trenutačno lidera prvenstvene ljestvice, Oleg Znarok, razvukao je licu u smiješak kad je vidio razornu moć siline 27-godišnjeg napadača, već godinama ponajboljega svjetskog hokejaša.

Osim što su komadići stakla morali biti uklonjeni s leda, u svlačionicu je morao i Ovečkin kako bi mu član klupskog osoblja istresao staklene komadiće iz njegove hokejaške opreme.

Ovečkin je inače bio strijelac prvog pogotka na utakmici.