MOTIVIRANI I OPASNI

Ouzas: Odigrali smo odličnih 60 minuta u Innsbrucku

20.10.2012 u 09:57

Bionic
Reading

Zagrebački hokejaši posve su natpucali domaćine (42:26), obranili sedam situacija s igračem manje, a dvaput poentirali s igračem više na ledu. Po dva gola zabili su Curtis Fraiser i David Brine, a jedan Kyle Greentree

'Medvjedi' su se u petak vratili iz Innsbrucka - slavodobitno. Pet golova u mreži domaćeg golmana, a nijedan iza leđa opet izvrsnog Michaela Ouzasa, svakako su razlozi za zadovoljstvo.

'Treća pobjeda u nizu je najvažniji dio ove priče. Naravno da sam sretan zbog shutouta jer je prvi ove sezone, a i zato što će mi to sigurno još podići samopouzdanje u utakmicama koje dolaze. Hvala dečkima što su svih 60 minuta bili odlični i što im ni u jednom trenutku nije popustila koncentracija', kazao je izvrsni golman Medveščaka koji se malo po malo promiče u prvog vratara momčadi.

Zagrebački hokejaši posve su natpucali domaćine (42:26), obranili sedam situacija s igračem manje, a dvaput poentirali s igračem više na ledu. Po dva gola zabili su Curtis Fraiser i David Brine, a jedan Kyle Greentree.

Za razliku od drugih momčadi u Ebelu, 'medvjedi' svoju utakmicu 14. kola neće igrati u nedjelju. Njihov ogled protiv mađarske Albe Volan prebačen je za utorak, a apetiti su, unatoč kvaliteti suparnika, veliki.

'Dižemo se iz utakmice u utakmicu, odlično igramo i u gostima i stvarno se veselim svakom sljedećem susretu. Ovaj shutout poklanjam i svim našim navijačicama. Veselimo se povratku u Ledenu i nadam se da ćemo i protiv Albe nastaviti ovaj pozitivan niz', završio je Ouzas.