STRAH OD PRAZNIH TRIBINA

Liga prvaka, a besplatna karta, hrana, cuga...

17.10.2012 u 13:47

Bionic
Reading

Nije Dinamo jedini sportski kolektiv koji strahuje od praznih tribina pa na svakojake načine pokušava privući gledatelje. I u rukometnom klubu Podravka krenuli su s čašćenjem navijača

Ljudi u Hrvatskoj su sve više opterećeni egzistencijalnim problemima, pa im više nije do sporta. Na tribinama sportskih arena sve je manje gledatelja, te se klubovi na razne načine bore kako da privuku pozornost.

Dinamo je tako dijelio dresove, prodavao ulaznice po kunu te je pokrenuo lutriju 'Milijun za jednog gledatelja', a i u Podravki su krenuli sa sličnim marketinškim aktivnostima.

Koprivničanke očekuje u nedjelju susret drugog kola Lige prvaka protiv slovenskog Krima, a za taj dvoboj lako bi se mogla tražiti ulaznica više. Razlog je jednostavan – sve je besplatno.

Znači, ulaznice su besplatne, a svaki gledatelj ima pravo na jedan besplatan hot-dog te čaj. Usto će navijače zabavljati i tamburice te ritmička skupina, a prvih 50 navijača će na ulazu dobiti i majicu. To nije sve, djeca imaju pravo na Podravkine grickalice.

Nekada se za Podravkine utakmice tražila karta više i za nju se morao izdvojiti i novac, ali danas su neka druga tužnija vremena, u kojima su prazni džepovi. Vrhunski rukomet više nije dovoljan da napuni dvoranu…