RUS JE NAJVEĆI

Cain Velasquez: Fedor je najbolji MMA borac svih vremena

10.10.2012 u 14:25

Bionic
Reading

Iako su u kavezu veliki neprijatelji, Cain Velasquez i Junior dos Santos barem se slažu u jednom. Po njima je Rus Fedor Emilianenko najbolji MMA borac svih vremena

Posljednja subota ove godine donijet će nam veliki revanš Juniora dos Santosa i Caina Velasqueza. Potonji će pokušati vratiti pojas prvaka teške kategorije u svoje vlasništvo, no tek ćemo vidjeti hoće li biti uspješan u tome.

Cain je upravo u borbi protiv Juniora izgubio svoju titulu prije gotovo godinu dana pa vjeruje da je iz tog poraza izvukao neke pouke. Prvenstveno se to odnosi na činjenicu da mora biti aktivniji u kavezu i manje čekati.

Razmišljanja Juniora i Caina u mnogočemu se razilaze, no u jednom su ipak suglasni. Fanovi su nedavno postavili pitanje Cainu tko mu je najbolji borac u teškoj kategoriji, a odgovor koji je dao sličan je onome Juniora nekoliko dana ranije.

'Ja sam uvijek volio gledati Fedora. U danima Pridea bio je najbolji borac i ja ga također smatram najboljim. Ne znam umanjuje li njegove uspjehe činjenica da se nije borio u UFC-u, ali mogu reći da se u Prideu borio protiv svih najboljih', odgovorio je Cain