NAŠAO SE U GOLFU

Niko Kovač poveo suigrače iz druge u prvu ligu

10.10.2012 u 12:14

Bionic
Reading

Nekadašnji kapetan 'vatrenih' Niko Kovač u nogometnoj mirovini posvetio se golfu, a proteklog je vikenda njegova momčad Split 1700 Brela osvojila prvo mjesto u Drugoj golf ligi za gospodu i ušla u društvo najboljih

'Golf je najljepši sport na svijetu', kazao je jednom zgodom najpoznatiji hrvatski golfer i izbornik golf reprezentacije Toni Kukoč. A da je tome tako, potvrđuje i sve veći broj poznatih sportaša koji se u sportskoj mirovini ili rekreativno bave golfom.

Među njima su Dražen Ladić, Stjepan Tomas, Josip Šimunić, Nikola Vujčić, Stipe Pletikosa, Ivan Leko, a među uspješnije golfere spada i Niko Kovač. Nekadašnji kapetan 'vatrenih' već neko vrijeme predano vježba, a od ove je sezone počeo nastupati i za GK Split 1700 Brela.

Prošloga vikenda na terenima u Zagrebu njegova je momčad osvojila prvo mjesto u Drugoj ligi za gospodu i plasirala se u društvo najboljih.

'Ponosan sam na svoju momčad i rezultat koji smo postigli', kazao je Niko nakon turnira i obećao kako će i sljedeće godine, u društvu najboljih, igrati za GK Split 1700 Brela.