NIKAD VIŠE SUDIONIKA

Više od 6.000 trkača istrčalo ovogodišnju We Run Zagreb utrku

30.09.2012 u 17:36

Bionic
Reading

Subotnje poslijepodne na zagrebačkom Jarunu obilježile su velike skupine ljudi, sportaša i osoba iz javnog i društvenog života Zagreba sa jednim zajedničkim ciljem - istrčati što bolji rezultat na ovogodišnjoj WE RUN utrci

Više od 6000 rekreativaca, profesionalaca, avanturista i entuzijasta odlučilo je subotnje poslijepodne provesti u zabavi, sportu i druženju, uživajući u najvećoj trkačkoj manifestaciji u Hrvatskoj.

Nakon mjeseci zanimljivih i teških treninga, ali prije svega dobre zabave napokon je došao dan za koji su se trkači naporno pripremali.

Od rekreativaca do profesionalaca, svatko je mogao sudjelovati u ovoj utrci, pokušavajući ostvariti svoj najbolji rezultat, dosegnuti svoje zacrtane ciljeve u utrci od 7.5 km.

Kako je We Run Zagreb zamišljen da bude više od jednodnevnog događaja, Nike timovi osigurali su treninge 2 puta tjedno pod vodstvom trenera s Kineziološkog fakulteta. Na dan utrke svi sudionici opuštali su se u Nike relax zonama.

S posebnom Facebook aplikacijom trkači osim što su se mogli registrirati za utrku, isto tako mogli su personalizirati svoj trkački broj s motivacijskom porukom povezanom s ciljem koji žele postići na dan utrke.

Nakon vrlo uspješnih prijašnjih sezona u kojima je sa svojim We Run pokretom ‘zaludio’ cijeli svijet, Nike je nadmašio prošlogodišnju brojku od 5800 trkača i ove godine imao preko 6000 entuzijasta na startnoj liniji.

Gradonačelnik Milan Bandić, inače poznati ljubitelj trčanja, otvorio je ovogodišnju veliku We Run utrku.

We Run Zagreb utrku prepoznala su i podržala mnoga poznata imena iz svijeta sporta te mnogi drugi obožavatelji trčanja poput radijskog voditelja Ivana Vukušića,, koji se na tjednim treninzima predano pripremo za svoju drugu utrku. Uz njega važnost trčanja, ali i zdravog načina života prepoznali su i hokejaši zagrebačkog Medveščaka te srebrni olimpijski veslački četverac.

Odlična atmosfera koja je u We Run ZAGREB zoni vladala još od podneva svoj je vrhunac doživjela kada su na binu velikog after partya stupili članovi popularnog domaćeg benda Nipplepeople te svojim prepoznatljivim ritmovima pripremili publiku na iznenađenje večeri, Jamie Reynoldsa iz svjetski poznatih Klaxonsa.

Svi sudionici ali I oni koji su utrku pratili samo kao podrška, zajedničkim snagama promovirali su trčanje i zdrav način života u Hrvatskoj te su do dugo u noć uživali u dobroj zabavi, zadovoljni još jednom dobro odrađenom We Run utrkom.