NIKE

We run Zagreb

24.09.2012 u 12:12

Bionic
Reading

Mnoga poznata sportska, i voditeljska lica, odlučili su podržati ovogodišnju WE RUN ZAGREB kreirajući posebno za ovu priliku personalizirane startne brojeve, BIB-ove.Tako su hokejaši KHL Medveščaka svoje bibove kreirali uz pomoć Nike tima I na simpatičan način izrazili svoje izazove.

Baš kao i spomenuti sportaši, svi sudionici utrke imat će priliku kreirati vlastiti unikatni BIB i to na Facebook stranici http://www.facebook.com/NikeRunningHrvatska te ga nositi na utrci 29. rujna

29. rujna na zagrebačkom jezeru Jarun, tisuće hrvatskih trkača poredat će se na startu sedam i pol kilometarske We Run Zagreb utrke. Kao podršku trkačima u zadnjim tjednima pripremnih treninga i kao jedan od načina motivacije, Nike predstavlja digitalne usluge koje će omogućiti sudionicima da napišu svoju motivacijsku poruku, podijele svoje uspjehe i ostvare podršku svojih prijatelja.

S posebnom Facebook aplikacijom trkači osim što se mogu registrirati za utrku, isto tako mogu personalizirati svoj trkački broj s motivacijskom porukom povezanom s ciljem koji žele postići na dan utrke.

We Run Zagreb zamišljen je da bude više od jednodnevne utrke. Nike je stvorio integrirano trening/natjecateljsko iskustvo koje potiče trkače od trenutka kada se registriraju do utrke i nadalje. Na primjer trkači mogu početi trening s profesionalnim trenerima u Nike Running klubu koji ima treninge svaki utorak(Maksimir) i četvrtak(Jarun) koji počinju u 19:00 sati.

Da bi se pridružili globanom trkačem pokretu I sudjelovali na We run Zagreb utrci prijavite se preko Facebook stranice Nike Running Hrvatska ili werun.hr web stranice.