KRAJ USPJEŠNOG NIZA

Poraz - za Pokrajca kobna poluga na ruci

23.09.2012 u 08:15

Bionic
Reading

Borac zagrebačkog Croatian Top Teama Igor Pokrajacipak nije uspio stići do četvrte uzastopne pobjede u nizu nakon što je Vinny Magalhaes slavio na početku druge runde zahvaljujući 'submissionu'

Igor Pokrajac u svom sada već pomalo uobičajenom stilu nije ispuštao protivnika iz vida čim ga je uočio u dvorani, kako je prilikom komentara jednog svog prethodnog meča sam otkrio, to je činjenica koja nam samo dodatno potvrđuje koliko je fokusiran na borbu.

No, nažalost ovog puta The Duke je bio neuspješan, nije uspio stići do nove pobjede koja bi mu vrlo vjerojatno u idućem meču donijela protivnika iz top 10 poluteške kategorije.

Odmah na početku meča borci su se našli u klinču te su već nakon jedne minute završili na podu, no u početku je Igor prilično dobro kontrolirao situaciju, iako se nalazio u inferiornoj poziciji.

Vinny je pokušao izvesti polugu na ruci, no to nije uspio, a ubrzo nakon toga popušta s pritiskom, naš se borac ustaje, a i Brazilac za njime. Mnoge je tom prilikom iznenadilo što je Vinny tako lako odustao od borbe u parteru.

Druga runda započinje na gotovo potpuno isti način, ponovno su bili u klinču, a ovog puta još brže se borba seli u parter. Magalhaes pokušava izvesti trokut gušenje, to nije uspio, ali zato hvata Pokrajca za ruku, prebacuje ga na leđa i izvodi polugu.

Već prilikom spomenutog prebacivanja Igora ruka je počela pucati i hrvatski borac zaista više nije imao načina kako se spasiti te je sudac morao hitno reagirati kako bi prekinuo meč i spriječio eventualnu težu ozljedu.

Službeni spiker u dvorani naveo je da je borba završila nakon 1:14 u drugoj rundi.

Velika šteta za Pokrajca, dogodilo se upravo ono čega smo se svi bojali i sad ćemo vidjeti što je iduće Joe Silva pripremio za 'jednog od najopasnijih udarača u kategoriji', kako su našeg borca najavili prije meča.