tportal.hr

Zagreb
+11
Osijek
+10
Pula
+15
Rijeka
+16
Zadar
+13
Split
+15
Dubrovnik
+14

PAVIĆ O IZBORNIKU

'Bio je Rudić tvrd, tiranin, ali poslije se i on promijenio'

Najpoznatiji vaterpolski brk i najtrofejniji vaterpolski trener Ratko Rudić, odlučio se povući s izborničke funkcije, ali na sreću našeg vaterpola - ostat će djelatnik saveza i biti sportski direktor

Datum objave:
13.9.2012 21:50

Zadnja izmjena:
13.9.2012 21:52

Naše reprezentativce Rudićeva odluka nije iznenadila, iako su do posljednjeg trenutka priželjkivali njegov ostanak, otkrio je vratar Barakuda Josip Pavić.

'Jesmo, kada čovjek osvaja toliko već godina u kontinuitetu, onda znaš da imaš neku garanciju da će to opet biti uspješna godina. Mi smo htjeli da on ostane, ali eto, moramo poštovati njegovu odluku i prilagoditi se i ponovno dati sve od sebe i pomoći novom izborniku koji dođe da nastavimo s ovakvim rezultatima', istaknuo je Pavić.

Iako ga je dugo pratio glas vrlo strogog trenera, Pavić tvrdi da je Rudić bio iznimno korektan prema svojim igračima.

'Mislim da je to bilo puno dalje od toga što se povlačilo po novinama, da je on nekakav tiranin ili nešto. Dapače, s njim se uvijek može razgovarati otvoreno o svemu, korektan odnos, vrlo profesionalan, onakav kakav i treba biti odnos između trenera i igrača. Kažem, daleko je to od onoga tiranina, možda u početku kada je tek došao je bilo onako, malo tvrđe, ali puno se i on promijenio, a hvala Bogu i mi, dugo smo surađivali, već osam godina, zajedno smo bili i znali smo sve što se može s njim i što on može s nama, tako da mislim da je to bila jedna kvalitetna i uspješna suradnja', kazao je Pavić.

214392,208994,203842,208940

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr