NAGRADNJAČA

Medveščak u pulskoj Areni

13.09.2012 u 11:07

Bionic
Reading

Dugo, toplo ljeto je iza nas i konačno je stiglo vrijeme za start nove hokejaške sezone Austrijske lige. Medveščak će premijeru u novoj sezoni imati u mađarskom Szekesfeherveru, a sljedećeg tjedna nas očekuje trodnevni nevjerojatni spektakl - hokej u rimskoj Areni u Puli, u kojoj će gostovati Olimpija i Vienna. A mi svojim čitateljima poklanjamo po dvije ulaznice za svaku utakmicu!

Bit će to već četvrta sezona nastupa Medveščaka u Ebelu, no i sezona od koje u klubu najviše očekuju. U prethodne tri sezone 'medvjedi' su redovito igrali doigravanje, dvaput stali u polufinalu i jednom u četvrtfinalu, a u sezoni koja je pred nama očekuje se najmanje finale. Nekako tiho, ispod glasa priča se i o naslovu prvaka.

Medveščak će sezonu otvoriti na tradicionalno teškom i neugodnom gostovanju u Szekesfeherveru, zatim će u nedjelju ugostiti Red Bull, a zatim kreće trodnevni nevjerojatni spektakl - hokej u rimskoj Areni u Puli, u kojoj će gostovati Olimpija i Vienna. Prva utakmica je na rasporedu u petak, 14. rujna, a druga u nedjelju, 16. rujna.

Dvije ulaznice za utakmicu 14. rujna je osvojila Barbara Buršić

Dvije ulaznice za utakmicu 16. rujna je osvojio Siniša Metelko