ZAVRŠNICA

Podijeljene titule u odbojci na pijesku

03.09.2012 u 18:41

Bionic
Reading

Ovog vikenda zaključena je sezona odbojke na pijesku Masters turnirom Roses Open 2012 u Sv. Križu Žačretje. U odličnoj atmosferi turnir su u ženskoj konkurenciji osvojile Sara Radanović i Zrinka Šutalo, koje su ujedno time postale i prvakinje Hrvatske, dok su u muškoj konkurenciji pobjedu odnijeli Grga Trimčevski i Matija Gracin.

Organizator turnira – Roses Designer Outlet – već četvrtu godinu zaredom radi na promidžbi ovog uistinu atraktivnog sporta. Proteklih su se godina turniri održavali na rekreativnoj razini, no zbog velikog interesa profesionalnih natjecatelja, turnir je od ove godine proširen na profesionalne igrače i pretvoren u Masters turnir pojedinačnog prvenstva Hrvatske. Roses je zajedno sa Hrvatskim savezom odbojke na pijesku uložio veliki trud da Outlet centar, kao pomalo neobičan prostor za održavanje turnira u odbojci na pijesku, pretvori u odlično mjesto za odbojkaške dvoboje.

'Odličnom organizacijom turnira Roses outlet je pokazao perspektivu koja igračima i savezu daje pravo da razmišlja o lijepim danima kada je bilo puno više novaca za ulaganje i mogućnosti za organizacijom velikih turnira. Organizator nam je dokazao i pokazao da skromnim ulaganjem može napraviti veliki turnir na lokaciji koja je ogroman potencijal za sport, a i za organizatora. Ovaj turnir velika je pozivnica svima koji se žele uključiti u ovaj sport jer nam je Roses kao organizator pokazao kako s malo ulaganja dobiti jako puno. Htio bih još za kraj reći da mi je veliko zadovoljstvo prenijeti kao igrač impresije, kako svoje tako i ostalih, o toplini koju je organizator prenio igračima te omogućio da se osjećamo maksimalno ugodno. Hvala vam još jednom na svemu,' izjavio je Grga Trimčevski.

'Roses open,zadnji turnir pojedinačnog prvenstva Hrvatske bio je dobro organiziran, ambijent, glazba i druženje te dobra atmosfera u svakom slučaju pomogli su igračima u njihovim naumima. Konkurencija je moram priznati bila vrlo jaka. Zrinka i ja jako smo zadovoljne i sretne što smo uspjele osvojiti turnir i ujedno postati najmlađe prvakinje Hrvatske. Sezona je bila vrlo naporna ali i zabavna, sa puno odricanja i truda koji se na kraju ipak isplatio. Mi još uvijek nismo ni svjesne što smo postigle, ali znamo da smo jako zadovoljne. Htjela bih se još zahvaliti našem treneru, Dejanu Kljajiću, koji je vjerovao u nas i kada mi nismo i koji se trudio ovu sezonu učiniti što ljepšom i ugodnijom. Još jednom hvala svima na divno provedenim trenucima i vidimo se dogodine,' izjavila je Sara Radanović, najmlađa osvajačica prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku.