OVO SE NAŽALOST PAMTI

Cro Cop prvi na listi najstrašnijih trenutaka

31.08.2012 u 12:12

Bionic
Reading

Mirko Filipović se našao na još jednoj ljestvici TOP 10. Sada je zasjeo na vrh liste najstrašnijih trenutaka u MMA povijesti

Američki portal Bleacher Report napravio je listu deset najstrašnijih trenutaka u slobodnoj borbi, a na njoj se je našao i Cro Cop koji je doživio težak nokaut od Gabriela Gonzage.

Bilo je to na UFC-u 70 u Manchesteru (21. travnja 2007.) kada je brazilski Jiu-Jitsu majstor šokirao svijet i nokautirao hrvatskog borca njegovim oružjem – high kickom.

'Najpoznatiji svjetski praktičar high kicka, Mirko Filipović, i danas je jedan od najboljih udarača svih vremena. Kad se borio protiv Gonzage mnogi su vjerovali da bi u svoj highlights mogao dodati još jedan high kick i to se dogodilo, ali ne kao što su svi očekivali. Ovog puta udarao je Gonzaga,' napisao je autor ljestvice i dodao:

'Kažu da se radi o ogromnom trenutku kada se uvijek možete sjetiti s kim ste bili i što ste radili kad se nešto dogodilo. Kad je Gonzaga nokautirao Mirka ja sam sa svojim rođakom gledao priredbu i pio dijetnu Colu. Ustao sam se, prolio Colu po sebi i zaderao 'o sranje' tako glasno da su me i susjedi mogli čuti. Da, sjećam se tog trenutka.'

Inače, cijelu ljestvicu najstrašnijih trenutaka u MMA možete pogledati OVDJE