NE DAJ BOŽE

Balić se u Londonu oprostio od reprezentacije?

12.08.2012 u 17:27

Bionic
Reading

Ivano Balić bio je 'kuhan i pečen' s ovom reprezentacijom, koja je od 2003. godine i zlata na SP-u u Portugalu donosila mnoga veselja u hrvatske domove. Danas je uzeo još jedno veliko odličje

Iako kod Slavka Goluže nije imao punu, maksimalnu minutažu, a imamo dojam da mu takvo opterećenje ne bi ni koristilo, 33-godišnji Ivano Balić u dvoboju s Francuskom dokazao je da u ovoj momčadi ima još uvijek mjesta za njega.

I to ne samo kao sporednog igrača. No očito mu je svih ovih priprema, što klupskih, što reprezentativnih, previše, pa je u razgovoru za portal sporten.tv2.dk izjavio da razmišlja o povlačenju iz reprezentacije.

'Ne znam, možda mi je ovo bila posljednja utakmica. Ova momčad mi je dala sve i ja sam uvijek davao sve svoje za momčad. Ustvari, ne mogu još sam odlučiti, trebat će mi vremena da razmislim', poručio je Ivano, koji ima pregršt medalja što sa svjetskih i europskih prvenstava, što s olimpijskih igara.

Naravno, veliku će ulogu u njeogovoj odluci imati i klupska budućnost jer tijekom Igara iz RK Zagreba su poručili da ne znaju hoće li Ivano i dalje ostati u njihovu klubu. A druga Balićeva opcija, prelaska u Dansku, propala je jer je klub u koji je trebao preći - bankrotirao.