EKSKLUZIVNO NA MAXTV-U

UFC 150: Henderson i Edgar rješavaju račune iz prošlosti

06.08.2012 u 13:04

Bionic
Reading

Benson Henderson i Frankie Edgar su 26. veljače u tokijskoj Saitama Super Areni odradili jedan od najboljih MMA mečeva u 2012. U noći sa subote na nedjelju 12. kolovoza vidjet ćemo revanš s istim ulogom. Ne propustite okršaj za titulu prvaka UFC-a u lakoj kategoriji ekskluzivno na Fight Channel PPV-u

Benson Henderson i Frankie Edgar su 26. veljače u tokijskoj Saitama Super Areni odradili jedan od najboljih MMA mečeva u 2012. U noći sa subote na nedjelju 12. kolovoza vidjet ćemo revanš s istim ulogom. Ne propustite okršaj za titulu prvaka UFC-a u lakoj kategoriji ekskluzivno na Fight Channel PPV-u!

Kontroverzna pobjeda Bensona Hendersona u prvom meču jednostavno je natjerala čelnike UFC-a da dotadašnjem prvaku Frankieju Edgaru daju novu priliku. Nakon natezanja oko prelaska u nižu kategoriju (Edgar je to kategorički odbio) presudili su njegovi krediti iz prošlosti i velike simpatije koje uživa kod Dane Whitea te mu je predsjednik UFC-a odlučio ponuditi šansu da povrati svoj poraz. Najbolja najava za okršaj u denverskom Pepsi Centru je zapravo prvi meč, koji je oduševio MMA svijet i sigurno konkurira za MMA dvoboj godine. Pet rundi prave makljaže s čitavim nizom atraktivnih poteza i nokdauna na obje strane garancija su da ćemo nešto sigurno vidjeti još jednom. Baš stoga je UFC 150 borilački spektakl koji se jednostavno ne propušta.

Kao uvod u glavni meč večeri će poslužiti dvoboj njihovih kolega iz lake kategorije i pretendenata na vrijedni pojas – Donalda Cerronea i Melvina Guillarda. S obzirom da se radi o nokauterima i izuzetno atraktivnim borcima i co-main event je predodređen za nešto posebno. Motiva neće nedostajati za obojicu s obzirom da bi novo slavlje jednom od ova dva Amerikanca znači i novi korak prema prilici za naslov. Obojica su već bili vrlo blizu, no tada su uslijedili hladni tuševi i sada ponovno moraju graditi izgubljeni renome.

Glavni program večeri će ponuditi i sjajan dvoboj u srednjoj kategoriji između Jakea Shieldsa i Eda Hermana. Nakon blijede epizode u velteru, bivši Strikeforceov borac je odlučiti dići kilaži i pokazati da se radi o legitimnom izazivaču i u ovoj diviziji. Spomenimo i nastup jednog od najboljih japanskih MMA boraca svih vremena – Yushina Okamija, kao i dvoboj u pero diviziji između Justina Lawrencea i Maxa Hollowaya.

Program iz Pepsi Centra u Denveru starta u 04:00h iza ponoći i ekskluzivno ga možete pratiti na Figh Channel PPV-u (kanal 25, MaxTV).


Glavne borbe:
Benson Henderson vs. Frankie Edgar
Donald Cerrone vs. Melvin Guillard
Jake Shields vs. Ed Herman
Yushin Okami vs. Buddy Roberts
Justin Lawrence vs. Max Holloway

Uvodne borbe:
Dennis Bermudez vs. Tommy Hayden
Jared Hamman vs. Michael Kuiper
Ken Stone vs. Erik Perez
Dastin Pague vs. Chico Camus