NOVO POJAČANJE

Felix Petit stigao u zagrebački Medveščak

27.07.2012 u 10:25

Bionic
Reading

Mladi kanadski centar Félix Petit stigao je na probu u Medveščak, no s obzirom na statistiku u dosadašnjoj (kratkoj) karijeri, lako je moguće da će i ostati u Zagrebu

Felix Petit, mladi kanadski napadač koji igra na poziciji centra, u Medveščak je stigao na probni rok tijekom kojeg će se pokušati nametnuti treneru Martyju Raymondu i stručnom stožeru. Riječ je o 23-godišnjem napadaču koji je stigao sa Sveučilišta Québec-Trois-Rivières i koji u Europu nosi vrlo dobru statistiku: u 84 susreta, uključujući doigravanje, postigao je 43 gola i ostvario 61 asistenciju.

'Felix Petit je igrač s izvanrednim hokejaškim sposobnostima koji će nam biti jako koristan u situacijama s igračem više. Prošlu sezonu završio je kao četvrti vodeći strijelac CIS-a, a imao je jako uspješnu i juniorsku karijeru. Felix nije visok igrač, ali uvijek odigra na najvišoj razini', izjavio je trener Medveščaka Marty Raymond, a prenosi službena web stranica 'medvjeda'.

Zgodno je napomenuti i da će s Ebel momčadi Medveščaka iduće sezone trenirati 18-godišnji vratar Andrej Vasiljević, koji je prošle sezone tri puta čuvao vrata 'medvjeda', i 20-godišnji napadač Igor Lazić.