tportal.hr

Zagreb
+7
Osijek
+6
Pula
+4
Rijeka
-
Zadar
+10
Split
+11
Dubrovnik
+9

LOPOVI, SRAMITE SE!

Pronađena ukradena proteza svjetskog rekordera

Dobre vijesti za paraolimpijskog atletičara Arnauda Assoumanija! Pronađena je njegova ukradena proteza koju koristi umjesto lijeve ruke

Datum objave:
25.7.2012 17:20

Zadnja izmjena:
25.7.2012 17:37

Svjetski paraolimpijski svjetski rekorder u skoku u dalj opljačkan je u Parizu. Dva lopova su mu se približila dok je stajao sa skuterom na semaforu te ga pošpricala sprejem. Nakon toga su mu uzeli motorić u čijem je stražnjem dijelu bila proteza.

Sljedeće jutro policija je primijetila ukradeni skuter i jednog sumnjivca (17) te je krenula potjera. Na kraju je lopov uhvaćen te je priznao da je mehaničku ruku odbacio u grmlje gdje ju je naposljetku pronašla i policija.

'Ne vidim što su oni mogli napraviti s njome. To je tako ružno da to ne bi mogli prodati ni preko interneta', pojasnio je francuski atletičar novinarima zašto lopovi nisu pokušali prodati protezu.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr