ZAVRŠNI TURNIR TEŠKAŠA

Cro Cop i K-1 vraćaju se u Japan

20.07.2012 u 11:53

Bionic
Reading

Mirko Filipović vratit će se u Zemlju izlazećeg sunca kako bi izborio nastup na završnom K-1 turniru teškaša. Vijest je donio Cro Copov menadžer Orsat Zovko nakon razgovora s vlasnikom organizacije Mikeom Kimom

Povratak u Japan gdje je ostvario najveće trenutke u karijeri trebao bi se dogoditi 14. listopada kada će se u Tokiju održati Final 16 teškaša. Također, Fight Site saznaje da završnica Grand Prixa ostaje u New Yorku u prosincu kako je i prvotno najavljeno.

Cro Cop je i dalje jedna od najvećih zvijezda ove organizacije, a ime svog suparnika trebao bi saznati kroz desetak dana. Još se ne zna što će biti sa završnicom MAX tunrira budući je većina boraca koji su nastupili u Madridu imala ugovore sa It’s Showtimeom.

Posljednji nastup za K-1 u Japanu Cro Cop je imao u Saitami krajem travnja 2003. kada je pobijedio Boba Sappa, a zadnju MMA borbu odradio je na istom mjestu na Staru godinu 2008. protiv Hong Man Choija.

Dodajmo i da su danas u Los Angelesu održani trialsi za američki Grand Prix. Prema prvim informacijama pojavilo se dvjestotinjak kandidata, a među desetak trenera koji su ocjenjivali kandidate bili su bivši UFC-ov borac i kickbokser Antoni Hardonk, te glavni trener Iana McCalla i svjetskog Muay Thai prvaka Romieja Adanze, Colin Oyama.