tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+11
Pula
+13
Rijeka
-
Zadar
+9
Split
+10
Dubrovnik
+10

PRODULJEN UGOVOR

Alan Letang predvodit će 'medvjede' i u novoj sezoni

Kanađanin Alan Letang i sljedeće će sezone nositi dres Medveščaka budući da je produljio ugovor. Letang je jedan od prvih igrača koji je došao u klub nakon ulaska 'medvjeda' u EBEL ligu

Datum objave:
19.7.2012 11:52

Zadnja izmjena:
19.7.2012 13:14

Kapetan Medveščaka u prošloj sezoni, Alan Letang (36), ostaje u brlogu. Objavili su to u Medveščaku koji je s kanadskim braničem potpisao novi ugovor.

'Mi u klubu ni u jednom trenutku nismo razmišljali treba li Alan Letang ostati u Zagrebu i biti dio naše momčadi ili ne. Tijekom sezone više smo puta ponavljali i još uvijek stojimo iza toga da je Alan Letang srce naše momčadi i kapetan s velikim slovom 'K' na kojeg svi možemo računati. Čak i u trenucima koji su bili opasni po njegov vlastiti život, on je na klizaljkama izlazio na led i vodio našu momčad! Radujem se njegovom povratku kući, u Zagreb', izjavio je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Letang je za Medveščak u protekle tri sezone odigrao 164 utakmice, uključujući doigravanje, te upisao 25 golova i 52 asistencije.

'Alan Letang nije samo naš vođa na ledu i izvan njega, već je i odličan branič koji može obavljati više zadaća u momčadi i kojemu je samo jedan cilj na umu, a to je osvajanje lige. Drago nam je što će naš kapetan i ove sezone biti s nama', izjavio je trener Medveščaka Marty Raymond.

Ugovore s Medveščakom za iduću sezonu osim Letanga do sada su potpisali vratari Robert Kristan i Michael Ouzas, braniči Saša Martinović, Andy Sertich, Kenny MacAulay, Geoff Waugh, Dennis Bozic, Domen Vedlin i Ivan Šijan te napadači Tom Zanoški, Alex Leavitt, Nathan Perkovich, Curtis Fraser, Adam Miller, Anthony Yelovich, Adam Naglich, Brandon Buck, Gal Koren, Mislav Blagus i Dominik Kanaet, dok Liam Huculak dolazi na probni rok.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr