tportal.hr

Zagreb
+12
Osijek
+12
Pula
+12
Rijeka
+17
Zadar
+11
Split
+15
Dubrovnik
+14

Jovanović za tportal

Evo što je ministar odgovorio Ćiri koji ga je nazvao papkom!

Trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević na adresu ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića poslao je otrovne strelice

Datum objave:
11.7.2012 13:31

Zadnja izmjena:
11.7.2012 14:47

U razgovoru za RTL televiziju 77-godišnji Blažević između ostaloga je kazao da ga smeta pasivna uloga ministra Željka Jovanovića koji je najavljivao 'isušivanje nogometne močvare'. Tako je Ćiro u svom stilu poručio: 'Jovanoviću, ti si taj koji treba napraviti reda, ali ne možeš jer si papak. Običan si papak, ministre, to ti stari Ćiro Blažević kaže!', izjavio je Ćiro.

Odgovor ministra Jovanovića bivšem izborniku Hrvatske nismo dugo čekali:

'Ne bih se osvrtao na to! Sve što kažem na takve izjave je suvišno. Želim Ćiri ugodan odmor, zaslužio ga je i potreban mu je. To se vidi i po ovim izjavama. Dok se odmara, neka pročita i novi Zakon o sportu te Zakon o sportskoj inspekciji', za tportal.hr kazao je Jovanović.

203763,202567,201816,189630

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr