tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+20
Pula
+15
Rijeka
+13
Zadar
+18
Split
+17
Dubrovnik
+13

SPORT ZA SVE

Besplatno vježbanje u vodi i na kopnu

Zagrebačka udruga Sport za sve - Centar do 6. rujna utorkom i četvrtkom od 9.30 do 11 sati organizira besplatno vježbanje u vodi na Malom jarunskom jezeru

Datum objave:
11.7.2012 9:38

Zadnja izmjena:
11.7.2012 10:04

Vezane teme

Osim vježbanja u vodi, ističe organizatorica Karolina Muža iz Sporta za sve - Centar, sudionici mogu još igrati stolni tenis, boćati i/ili kuglati na visećoj kuglani.

'Pozivamo građane koji ljeto provode u Zagrebu da nam se priključe. Jarunske vježbe su zabavne i korisne za zdravlje', poručuje Karolina Muža, zagovornica ljetnih tjelovježbenih aktivnosti upravo za rekreativce.

Neke će takve vježbe potaknuti da se sportskom rekreacijom počnu baviti stalno, no najveći dobitak ljetnih jarunskih okupljanja je druženje, vedro raspoloženje i zdrav, krepak smijeh.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr